Trostruko ubistvo u Rusiji; studentkinje pronađene mrtve u stanu

Izvor: B92, 30.Sep.2021, 23:11

Trostruko ubistvo u Rusiji; studentkinje pronađene mrtve u stanu

Trostruko ubistvo dogodilo se u ruskom regionu Orenburg, u stanu su pronađena beživotna tela tri devojke.

Istražni komitet Ruske Federacije objavio je video zapis snimljen u blizini zgrade i u stanu u kojem se dogodio stravičan zločin. Snimak prikazuje stvari u stanu, poput laptopa i knjiga.

Ruski mediji javljaju da su tela studentkinja sa znacima nasilne smrti na telu pronađena u stanu u gradu Gaj.

Devojčice su imale 17, 18 i 19 godina, bile su učenice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tamošnje Medicinske škole i zajedno su iznajmljivale stan.

Kako javlja REN TV, devojčice su ubijene sekirom, nakon čega su počinioci pokušali da prikriju tragove zločina paljenjem stana. Navodno su žrtve imale ubodne rane i posekotine na grudima i stomaku.

Policija je uhapsila jednog čoveka, ali je oslobođen sumnje jer se u vreme ubistva nalazio u Ufi, glavnom gradu Baškortostana.

Zaštitnica građana za dečja prava u regionu Angelika Linkova napisala je na Instagramu da su ubijene devojčice rođene u Republici Baškortostan.

Devojke iz Baškirije došle su na studije u Gaj.

"Pokušavamo da kontaktiramo njihove porodice kako bismo pomogli koliko možemo. Profesori hvale devojčice za lepo ponašanje i učenje", rekla je ombudsman.

Tužilaštvo u Orenburgu pokrenulo je istragu o ubistvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRI STUDENTKINJE MEDICINE UBIJENE SEKIROM! Monstrum zapalio stan da prikrije tragove, horor u Gaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2021, 08:50

Istražni odbor Ruske Federacije objavio je video zapis snimljen u blizini zgrade i u stanu u kojem se dogodio stravični zločin..Trostruko ubistvo dogodilo se u ruskoj regiji Orenburg smeštenoj na granici sa Kazahstanom kada su u jednom stanu pronađena beživotna tela dve devojke kao i još jedan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.