TRI STUDENTKINJE MEDICINE UBIJENE SEKIROM! Monstrum zapalio stan da prikrije tragove, horor u Gaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2021, 08:50

TRI STUDENTKINJE MEDICINE UBIJENE SEKIROM! Monstrum zapalio stan da prikrije tragove, horor u Gaju!

Istražni odbor Ruske Federacije objavio je video zapis snimljen u blizini zgrade i u stanu u kojem se dogodio stravični zločin

Trostruko ubistvo dogodilo se u ruskoj regiji Orenburg smeštenoj na granici sa Kazahstanom kada su u jednom stanu pronađena beživotna tela dve devojke kao i još jedan leš u dvorištu.

Istražni odbor Ruske Federacije objavio je video zapis snimljen u blizini zgrade i u stanu u kojem se dogodio stravični zločin. Na snimku se mogu videti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari u stanu, poput laptopa i knjiga.

Ruski mediji javljaju da su u stanu u gradu Gaj pronađena tela studentkinja sa znakovima nasilne smrti na telu. Devojke su imale 17, 18 i 19 godina, a bile su studentkinje tamošnjeg Medicinskog fakulteta i zajedno su unajmile stan.

Kako javlja REN TV, devojke su usmrćene sekirom nakon čega su počinitelji pokušali da prikriju tragove zločina zapalivši stan. Žrtve su navodno imale ubodne rane i posekotine na prsima i stomaku. Policija je privela jednog muškarca, ali je on oslobođen jer se u vreme ubistva nalazio u Ufi, glavnom gradu Baškirije

Pravobranitelj za dečja prava u regiji Angelika Linkova na Instagramu je napisala da su ubijene devojke rođene u Republici Baškiriji. Devojke su iz Baškirije došle da studiraju u Gaj.

- Pokušavamo da kontaktiramo njihove porodice kako bismo pomogli koliko možemo. Profesori hvale devojke za dobro ponašanje i učenje - rekla je pravobranitelj.

Tužilaštvo Orenburga pokrenulo je istragu o ubistvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.