Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica uhapšenih u Barseloni Marokanci, jedan Španac

BARSELONA - Zvaničnik španske policije rekao je da su trojica uhapšenih u vezi sa napadima u Kataloniji iz Maroka, a jedan je iz Španije, ali da počinilac napada kombijem u Barseloni još nije identifikovan.

"Vozač kombija još nije identifikovan", rekao je Hozep LJuis Trapero, šef katalonske policije, piše "Pais".

Katalonska policija saopštila je danas da niko od četvorice uhapšenih koji se povezuju sa napadima u Barseloni i Kabrilsu nema istoriju djela u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vezi sa terorizmom.

Uhapšeni su starosti između 21 i 34 godine.

Policija navodi da su dva smrtonosna napada u Katalonija planirana izvjesno vrijeme nedaleko od grada Alkanar.

U Alkanaru se dogodila eksplozija nekoliko časova prije ponoći u srijedu, a policija sada povezuje taj incident sa napadima.

Šef policije je rekao da je moguće da je vozač kombija jedan od pet osumnjičenih ubijenih u ljetovalištu Kambrils, ali ništa nije sigurno.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.