Trojica oteli devojku, mučili je i ostavili vezanu za drvo

Izvor: Blic, 30.Mar.2011, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica oteli devojku, mučili je i ostavili vezanu za drvo

Marijana V. (23), radnica u lokalu brze hrane u Ulici Radovana Simića Cige, kod okretnice autobusa na liniji 30, juče nešto pre osam ujutro pronađena je vezana za drvo pored ograde vrtića u Ulici Ignjata Joba

Nju su napala trojica muškaraca, starih oko 40 godina, od kojih je jedan bio u policijskoj uniformi. Ovo je drugi put kako je napadnuta za nepunih nedelju dana, a od nje je traženo da „prenese poruku gazdi”.Zbog toga se sumnja da je prava meta vlasnik lokala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Milan J., koga Marijanini napadači hoće da reketiraju.

Devojku vezanu za drvo video je čovek koji je šetao psa i odmah je pozvao policiju. Bila je obučena, a za drvo je bila vezana pertlama. Ubrzo je stigla Hitna pomoć. Devojku koja je gubila svest, s povredom glave i grudnog koša, prevezli su u Urgentni centar.

Kako saznajemo, Marijana je išla na posao kad su je u obližnjoj ulici presrela trojica muškaraca, od kojih jedan u policijskoj uniformi. Oteli su je, mučili oko pola sata, a potom ostavili vezanu za drvo.

Ovo je drugi put kako je napadnuta. Prvi put to je bilo pre šest dana na autobuskoj stanici. Sačekao ju je jedan muškarac koji je mahao nožem, a potom su došli i drugi, a gazdi je trebalo da prenese poruku da u lokalu bude u 12 sati.

- Tad je policija napravila sačekušu. Nisu se pojavili. Verovatno su za to saznali, što je veoma čudno. Ona nije problematična devojka. Inače, svi koji rade u tom lokalu su veoma ljubazni i niko se nikada nije zamerio mušterijama. Ovo sve ima veze sa gazdom. Ona je bila samo pismonoša, odnosno osoba koja je trebalo da mu prenese poruku. U lokalu rade još trojica muškaraca, a te navodne muškarčine okomile su se na nju - ispričao je za „Blic” jedan Marijanin poznanik.

Kako saznajemo, zbog toga što je jedan od napadača bio u policijskoj uniformi proverava se da li se radi o policijajcu ili je reč o osobi koja je uniformu samo koristila kako bi lakše prišla devojci.

U Kliničkom centru Srbije rečeno je „Blicu” da je Marijana posle pregleda puštena na kućno lečenje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oteli devojku, mučili je i ostavili vezanu za drvo!

Izvor: S media, 30.Mar.2011

Marijana V. (23), radnica u lokalu brze hrane u Ulici Radovana Simića Cige, kod okretnice autobusa na liniji 30, juče nešto pre osam ujutro pronađena je vezana za drvo pored ograde vrtića u Ulici Ignjata Joba. ..Marijanu V. napala su trojica muškaraca, starih oko 40 godina, od kojih je jedan,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.