Troje povređeno u saobraćajkama, muškarac izboden nožem

Izvor: B92, 12.Okt.2016, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje povređeno u saobraćajkama, muškarac izboden nožem

Beograd -- Tri osobe su povređene u tri saobraćajne nesreće tokom noći, a jedna osoba zadobila teže povrede od uboda nožem, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je rekla da je nešto pre dva sata posle ponoći muška osoba (55) izbodena nožem u Požarevačkoj ulici.

U periodu od 19.30 do 21 sat, u Beogradu su se sinoć dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima su tri osobe povređene.

Hitna pomoć je intervenisala 135 puta, od čega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 52 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari.

Tokom jučerašnjeg dana, u saobraćajnim nesrećama je sedam osoba povređeno, a bila su i dva pada sa visine, dodala je Macura.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU Muškarac izboden u Požarevačkoj ulici, za sat i po vremena tri saobraćajne nesreće

Izvor: Blic, 12.Okt.2016

Tri osobe su povređene u tri saobraćajne nesreće tokom noći, dok je jedna osoba zadobila teže povrede od uboda nožem, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...Macura je rekla da je nešto pre dva sata posle ponoći muška osoba (55) izbodena nožem u Požarevačkoj ulici...U...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.