Burna noć u BG: Udesi, 14 povređenih, ranjavanje

Izvor: B92, 11.Okt.2016, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burna noć u BG: Udesi, 14 povređenih, ranjavanje

Beograd -- U sedam saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše je povređeno 14 osoba, dok je u Zemunu jedna osoba ranjena nožem.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je osam osoba lakše povređeno u udesu koji se dogodio jedan čas nakon ponoći na Smederevskom putu.

"U saobraćajnoj nezgodi u 00.59 na raskrsnici ulica Alekse Nenadovića i Njegoševe lakše povrede je zadobio jedan muškarac. U 22.28 u Borskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ulici, takođe je povređen muškarac (28)", navela je Macura.

Ona je doda da je u saobraćajnoj nezgodi na novom Obrenovačkom drumu, u smeru ka Ostružnici povređen muškarac, dok je na Mirijevskom vencu lakše povređen pešak, a u udesu u 22.24 na Pančevačkom putu lakše je povređena žena (44).

Sinoć oko 19.27 u saobraćajnoj nezgodi u Učiteljskoj ulici povređeno je dete od 10 godina, a nešto pre 19.00 časova u Zemunu nožem je povređen muškarac kome je konstatovan "manji broj plitkih uboda u donjem delu leđa", rekla je Macura.

Prema njenim rečima Hitna pomoć tokom noći i jutra intervenisala 104 puta i od tog broja 24 intervencija bilo je na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani bolesnici, astmatičari i hipertenzičari.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedam nezgoda u Beogradu, 14 povređenih

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2016

U sedam saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše je povređeno 14 osoba, dok je u Zemunu jedna osoba ranjena nožem, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći...Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je osam osoba lakše povređeno u udesu koji se dogodio...

Nastavak na N1 televizija...

TEŠKA NOĆ U BEORADU Sedam saobraćajki, 14 POVREĐENIH

Izvor: Blic, 11.Okt.2016

Četrnaest ljudi je povređeno u sedam saobraćajnih nesreća tokom protekle noći u Beogradu, ali su sve povrede bile lakše prirode...Ekipe Hitne pomoći su intervenisale 104 puta od kojih 24 puta na javnom mestu, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Dečak od oko 10 godina lakše...

Nastavak na Blic...

U sedam nesreća povredjeno 14 osoba

Izvor: Beta, 11.Okt.2016

U sedam saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše je povredjeno 14 osoba, dok je u Zemunu jedna osoba ranjena nožem, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je osam osoba lakše povredjeno u udesu koji se dogodio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.