Udes na Smederevskom putu, osam povređenih

Izvor: RTS, 11.Okt.2016, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes na Smederevskom putu, osam povređenih

Osam osoba lakše je povređeno u udesu koji se dogodio jedan čas nakon ponoći na Smederevskom putu.
U sedam saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše je povređeno 14 osoba, dok je u Zemunu jedna osoba ranjena nožem, rečeno je u Hitnoj pomoći.
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je osam osoba lakše povređeno u udesu koji se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedan čas nakon ponoći na Smederevskom putu.
"U saobraćajnoj nezgodi u 00.59, na raskrsnici ulica Alekse Nenadovića i Njegoševe, lakše povrede je zadobio jedan muškarac. U 22.28, u Borskoj ulici, takođe je povređen muškarac (28)", navela je Macura.
Dodala je da je u saobraćajnoj nezgodi na novom Obrenovačkom drumu, u smeru ka Ostružnici povređen muškarac, dok je na Mirijevskom vencu lakše povređen pešak, a u udesu u 22.24 na Pančevačkom putu lakše je povređena žena (44).
Sinoć oko 19.27 u saobraćajnoj nezgodi u Učiteljskoj ulici povređeno je dete od 10 godina, a nešto pre 19.00 časova u Zemunu nožem je povređen muškarac kome je konstatovan "manji broj plitkih uboda u donjem delu leđa", rekla je Macura.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Macura: 14 osoba lakše povređeno u sedam saobraćajnih nezgoda

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2016

U sedam saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše je povređeno 14 osoba, dok je u Zemunu jedna osoba ranjena nožem, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći...Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je osam osoba lakše povređeno u udesu koji se dogodio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.