Troje dece i četiri odrasle osobe povređeno u nesreći

Izvor: Blic, 21.Avg.2012, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje dece i četiri odrasle osobe povređeno u nesreći

U sudaru teretnog vozila i kombija kod Surčina, jutros oko 7.20 na obilaznici oko Beograda, povređeno je troje dece i četiri odrasle osobe.

Povređena je beba od devet meseci koja je zadobila tupu povredu glave, devojčica od oko dve godine koja je zadobila posekotinu desne butne kosti i krvari iz nosa, i devojčica od oko četiri godine sa povredom butne kosti i sumnjom na prelom, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U Urgentni su prevezeni i žena stara oko 35 godina sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rasekotinom nadlaktice, žena stara oko 40 godina sa prelomom potkolenice i muškarac star oko 50 godina sa povredom glave. Još jedna muška osoba je povredjena i očekuje se i njen transport u Urgentni centar.

Povezane vesti: Austrijanac udario glavom o beton, pa šleperom harao Kragujevcom

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.