Tripl-dabl dominacija Jokića u senci povrede: Prestravljena hala se ujedinila u molitvi za Vokera, izneli ga na nosilima! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tripl-dabl dominacija Jokića u senci povrede: Prestravljena hala se ujedinila u molitvi za Vokera, izneli ga na nosilima! (VIDEO)

Naš centar je imao 18 poena, 16 skokova i 10 asistencija za 35 minuta na parketu, efikasniji je bio Mari sa 22 poena Košarkaši Denvera pobedili su Boston sa 96:92, uz sjajan učinak Nikole Jokića.Naš centar je imao 18 poena, 16 skokova i 10 asistencija za 35 minuta na parketu, efikasniji je bio Mari sa 22 poena, a Braun je odskočio u Bostonu sa 22 uz 10 skokova.Od starta je dominirao Denver otišavši munjevito na 16 razlike već u prvoj deonici, ali se na kraju ipak kockao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kada je Boston prišao na 84:83.Do kraja, ipak su Nagitsi održali distancu i nisu dozvolili maksimalnu neizvesnost, sa linije penala su potvrdili pobedu.Ipak, meč je zasenila teška povreda Kembe Vokera, koji je odigrao samo 12 minuta i iznet je na nosilima.On se sudario sa saigračem i srušio se, u nezgodnom padu je povredio vrat i preplašio je sve prisutne u hali.Igrači se se posle toga skupili u molitvi, a iz tabora Bostona je naknadno saopšteno da je doživeo potres mozga.Praying that everything is ok for Kemba Walker- #Celtics pic.twitter.com/3jmbVTBlud— Dan Roche (@RochieWBZ) November 23, 2019Inače, Jokić je došao do svog trećeg tripl-dabla u sezoni, odnosno 31. u karijeri, čime je došao do 12. mesta večne liste NBA lige!Čak 44. put u karijeri odigrao je meč sa bar 10 asistencija, što je čak 30 mečeva više od najbližeg pratioca na centarskoj poziciji u poslednjih 20 godina.(Telegraf.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRIPL DABL JOKIĆA: Srpski reprezentativac sjajan u pobedi Denvera! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Nov.2019

Reprezentativac Srbije Nikola Jokić je zabeležio tripl-dabl u pobedi Denvera nad Bostonom rezultatom 96:92.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.