Tribina DSS u Rekovcu

Izvor: TvojPortal.com, 01.Jun.2011, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina DSS u Rekovcu

Izvor TvojPortal.com  Rekovac: Sinoć je u Sali bivšeg komiteta u Rekovcu, pred oko stotinak građana održana tribina Demokratske stranke Srbije, na kojoj su govorili Miloš Jovanović, potpredsenik stranke, Petar Petković, portparol, Života Starčević, predsednik Okružnog odbora i dr Pavle Mijailović, predsednik OO dss Rekovac.


Prisutne je najpre pozdravio dr Pavle Mijailović koji je ukazao na lošu situaciju u opštini Rekovac, kao i na brojne afere koje prate aktuelnu >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << opštinsku vlast. Portparol DSS, Petar Petković je govorio o katastrofalnoj situaciji u državi, a pre svega u srpskoj poljoprivredi. Istakao je da se Vlada republike Srbije samo u ovoj godini zadužila preko dve milijarde evra a da pri tom niti je povećana proizvodnja, niti su urađeni započeti poslovi iz oblasti infrastrukture, naprotiv, zemlja se nalazi pred potpunim kolapsom.
{youtube}5178BI5uCX0 {/youtube}

Potpredsednik DSS Miloš Jovanović je podsetio prisutne na nacionalne poraze koje je naša država doživela u poslednje vreme, na "Srebreničku deklaraciju", na neustavni Statut vojvodine, na saradnju sa Euleksom, koja u stvari znači priznanje Kosova, kao i na krajnje nedostojanstveno držanje najviših funkcionera prilikom hapšenja i isporučenja generala Ratka Mladića.

dssPetar PetkovićrekovacTribinalevač

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.