Tri nove žrtve virusa u Nišu, u bolnici ima i dece

Izvor: B92, 09.Jul.2020, 13:06

Tri nove žrtve virusa u Nišu, u bolnici ima i dece

Niš -- U Kliničkom centru Niš hospitalizovan je ukupno 101 pacijent sa potvrđenim prisustvom virusa vodi 19.

Od toga i četiri deteta u stabilnom stanju, a u poslednja 24 sata preminula su tri pacijenta, saopštio je danas KC Niš.

Prema najnovijim podacima objavljenih u podne na sajtu te zdravstvene ustanove, od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, sedam je priključeno na aparate za veštacku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, tri pacijenta, sa potvrđenim virusom kovid 19 je preminulo.

U Zdravstvenom centru Lekovac, u kovid bolnici, trenutno je hospitalizovano 10 pacijenta kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona.

U dve kovid bolnice u Zdravstvenom centru Vranje, ukupno je hospitalizovano 84 pacijenata sa potvrđenom koronom, a među njima nema dece zaražene kovid 19.

U kovid bolnici u Surduilici trenutno su hospitalizovana 52 pacijenata kod kojih je potvrdeno prisustvo virusa kovid 19.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.