Tri medalje za đake Zaječarske gimnazije na državnom takmičenju iz matematike

Izvor: Danas, 18.Mar.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri medalje za đake Zaječarske gimnazije na državnom takmičenju iz matematike

U subotu 16.marta u Novom Sadu, na odeljenju za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta, održano je državno takmičenje iz matematike na kojem su učestvovali učenici Zaječarske Gimnazije. Članak Tri medalje za đake Zaječarske gimnazije na državnom takmičenju iz matematike se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Studenti traže da vlast odblokira Medicinski fakultet

Izvor: Danas, 18.Mar.2019

Oko 400 studenata Medicinskog fakulteta u Novom Sadu zatražilo je na jučerašnjem protestu da Ministarstvo prosvete povuče rešenje o poništenju izbora dekana tog fakulteta, a od Saveta Novosadskog univerziteta da potvrdi Statut fakulteta i time otpočne proces deblokade te ustanove. Članak Novi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.