Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2020, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri Kineza hospitalizovana u Sarajevu zbog sumnje na virus korona

SARAJEVO - Zbog sumnje na virus korona tri pacijenta su smještena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), potvrdila je Sebija Izetbegović, generalni direktor ovog centra.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje državljana Kine hospitalizirano u Sarajevu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Feb.2020

Sebija Izetbegović, direktorica Kliničkog centra Sarajevo izjavila je da su na Klinički centar u utorak dovezena tri pacijenta, koji su kineski turisti. „Turisti koji su došli su sa simptomima prehlade, nema dramatične slike. Smješteni su bili u hotelu u sarajevskom naselju u Dobrinji. Ne dolaze...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Kinezi testirani u Sarajevu nemaju virus korona

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2020

BANJALUKA, SARAJEVO - Zbog sumnje na virus korona tri pacijenta su smještena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), a rezultati testa na eventualnu zaraženost ovim virusom kako prenose federalni mediji bili su negativni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.