Trenerska oprema Veljka Paunovića na aukciji za malog Gavrila, Dušan Vlahović poslao dres

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021, 14:18

Trenerska oprema Veljka Paunovića na aukciji za malog Gavrila, Dušan Vlahović poslao dres

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" nastavlja da pokreće humanitarne aukcije za lečenje malog Gavrila Đurđevića koji boluje od spinalne mišićne atrofije i kome nažalost vreme ističe da prikupi preostalu sumu od skoro 800.000 eura za lečenje u Mađarskoj.

Još jednom je pokrenuta aukcija sportskih stvari, ali se ovoga puta Veljko Paunović potrudio da obezbedi ekskluzivne komade sportske opreme za prvu aukciju ovakve vrste do sada.

Naime, u naredna tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana na humanitarnoj aukciji biće ponuđena kompletna trenerska oprema u kojoj je Veljko Paunović vodi treninge i utakmice fudbalskog kluba Reding!

Komplet koji se nalazi na aukciji sadrži: Trenersku tablu i pištaljku, gornji i donji deo trenerke, majicu i jaknu. Nema sumnje da će ova aukcija privući veliku pažnju svih zaljubljenika u fudbal, a donator čija ponuda bude najveća na humanitarnoj aukciji doći će u posed stvari koje se nigde ne mogu nabaviti.

Aukcija traje do petka i svi mogu ostavljati svoje ponude putem linka na sajtu Limundo.

Dušan Vlahović poslao dres za malog Gavrila

Nakon najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, te regionalnih zvezda Edina Džeka, Luke Modrića i Miralema Pjanića, u akciju za pomoć dečaku Gavrilu Đurđeviću uključio se i golgeter Fiorentine Dušan Vlahović.

Reprezentativac Srbije postao je 12. igrač koji je poslao dres za Mocartovu licitaciju, kako bi pomogao u prikupljanju novca za osmomesečnu bebu iz Kragujevca Gavrila Đurđevića, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Pre Vlahovića, isto su učinili Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, od prodaje čijih dresova je prikupljeno 2.400.000 dinara.

U akciju su se uključili Ante Rebić, Marko Rog i Nikola Maksimović, te fudbaleri Napolija Kalidu Kulibali, Dris Mertens i Dijego Deme.

Licitacija za dres napadača Fiorentine traje do utorka, 25. maja, a kompanija Mocart je i ovoga puta dao početnu cenu od 500.000 dinara.

Veliki deo novca je prikupljen ali nedostaje još oko 800.000 evra.

Slanjem SMS poruke takođe može da se pomogne - 973 na 3030.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VELIKO SRCE VELJKA PAUNOVIĆA: Srpski stručnjak donirao trenersku opermu za lečenje malog Gavrila

Izvor: Kurir, 18.Maj.2021

Trenerska oprema Veljka Paunovića, u kojoj je vodio treninge i utakmice fudbalskog kluba Reding, postavljena je na humanitarnoj aukciju za lečenje malog Gavrila Đurđevića, saopštila je Humanitarna organizacija „Zajedno za život“.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.