Travolta: Sajentologija mi je pomogla nakon smrti sina

Izvor: Blic, 01.Feb.2010, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Travolta: Sajentologija mi je pomogla nakon smrti sina

Poznati glumac Džon Travolta nedavno je otkrio da su mu pripadnici Sajentološke crkve u mnogome pomogli nakon što mu je preminuo sin Džet, prenosi "Pipl".

Od smrti Travoltinog 16-godišnjeg sina Džefa prošlo je godinu dana, a poznati glumac je istakao značaj Sajentološke crkve u procesu rehabilitacije njegove porodice.

"Svaki dan smo sa pripadnicima sajentološke crkve naporno radili na izlečenju i mnogo su nam pomogli. Jednom kada se stabilizuješ, u stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << si da nastaviš sa životom i mogu reći da smo čitave protekle godine svakodnevno radili na našem stabilizovanju i da je do sada proces bio uspešan", rekao je Travolta.

Ranije ove nedelje Travolta, koji je poseduje dozvolu za pilotiranje, je avionom prevozio lekare, propovednike Sajentološke crkve i namirnice na Haiti, kako bi pomogao žrtvama razornog zemljotresa. On je takođe najavio da će uskoro ponoviti poduhvat.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.