Izvor: Piplmetar.rs, 17.Jul.2023, 04:35

Trauma za traumom, Milica Kon kroz suze otkrila da njen sin na rođenju nije bio živ, danima se borio za život

Sin Milice i Marka Kona imao je zdravstvenih problema
Marko i Milica Kon već više od decenije su u skladnom i harmoničnom braku, a kao kruna ljubavi na svet su stigli ćerka Klara i sin Ernest. Tek nedavno voditeljka je prvi put progovorila o mališanima koje ne žele da eksponiraju javno, otkrivši da njena ćerka u prvom razredu Osnovne škole doživljava vršnjačko nasilje.
Pročitajte: Bolest o kojoj ćute – Milica Kon čini sve da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pomogne ćerki, terapije su neizbežne Ata images

Mada, to nije jedini problem koji su Milica i njen 15 godina stariji suprug imala tokom odrastanja njihovih mališana. Voditeljka je danas prvi put otkrila potresne detalje iz prošlosti svoje porodice. Naime, u jednoj emisiji Milica je ispričala kako su njena deca dobila imena, a naročito je bila emotivna priča o imenu njenog sina Ernesta, koji je po rođenju prestao da diše. Sin Milice i Marka Kona je ime dobio po veoma hrabrom pradedi, a voditeljka smatra da mu je to pomoglo u borbi za život.
Pročitajte: Teška priča Milice Kon koja tera na suze, bolest je teška i uporna – Ako bude bilo potrebno da se uklone dojke ATA images

Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Ata images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.