Transparenti ispred stanice policije u Gračanici FOTO

Izvor: B92, 18.Apr.2021, 13:55

Transparenti ispred stanice policije u Gračanici FOTO

Drugovi L.D, koga su prošle nedelje pretukla trojica Albanaca, postavili su danas improvizovane bilborde ispred stanice policije u Gračanici.

Postavljeni su kako bi iskazali nezadovoljstvo načinom na koji se vodi istraga u tom slučaju.

Na transparentima su bile napisane poruke: "Policija spava, zatrubi da je probudiš", "Ne budite tvrdoglavi ljudi, komšije boli ruka kad biju" i replika iz filma "Balkanski špijun": "Ajde, lepo priznaj, a Ðura će ti oprostiti što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << te je tukao".

Nekoliko službenika policije ubrzo je uklonilo transparente, prenosi Kosovo onlajn.

Protesti građana, koji su se održavali protekla četiri dana, danas nije bilo zbog epidemioloških mera zabrane okupljanja, ali je najavljeno da će biti nastavljeni.

L.D. (19) iz Gračanice je 13. aprila je napadnut i pretučen od strane trojice Albanaca ispred Centra građanske energije.

Napad na mladića se dogodio na 50 metara od njegove kuće, kada su iz automobila koji je, prema navodima njegovog oca, došao iz pravca Prištine izašle tri osobe i počele da psuju i viču na albanskom jeziku "privatni posed".

Policija je pokrenula istragu i ispitala Albance koji su pretukli mladića, a nakon toga ih je pustila na slobodu.

Komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković rekao je da je u pitanju bila tuča i nesporazum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija u Gračanici uklonila bilbord sa natpisom "Policija spava, zatrubi da je probudiš"

Izvor: RTS, 18.Apr.2021

Pripadnici policije uklonili su bilbord drugova pretučenog Luke Dimitrijevića, postavljenog danas nedaleko od policijske stanice u Gračanici, kao još jedan oblik mirnog protesta zbog, kako tvrde, neadekvatne i neprofesionalne istrage nakon incidenta. . Na bilbordu postavljenom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.