Tramvaj kao mesto kulturnih zbivanja

Izvor: Press, 11.Sep.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramvaj kao mesto kulturnih zbivanja

Projekat "Linija kulture", tramvaj dobrih vibracija biće predstavljen danas kod Crkve svetog Marka.
Foto:Tanjug
Kako je najavljeno iz GSP "Beograd", tramvaj dobrih vibracija biće ubuduće mesto kulturnih zbivanja, kao i mesto gde će se najavljivati svi značajni događaji prestonice iz oblasti pozorišta, muzike, filma, likovnih umetnosti, književnosti.
Cilj projekta je predstavljanje i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << približavanje građanima Beograda sadržaj institucija kulture i kulturnih aktivnosti svih gradskih opština na nov način.
Rezultat je saradnje Sekretarijata za kulturu grada Beograda, UK "Vuk Stefanović Karadžić" i JKP GSP "Beograd“. 
Takođe, pod utvrđenim finansijskim uslovima, u reklamne svrhe moći će da ga koriste poznati svetski brendovi, uspešne kompanije, kao i marketinške agencije.
Start novog eksploatacionog veka poklona švajcarskih prijatelja obeležiće izuzetno bogat i raznolik kulturni sadržaj u kome će učestvovati igrači grupe "Una Saga Serbica", kao i dečiji hor "Čarolija". 
Deo programa realizovaće se i tokom vožnje a manifestaciji će prisustvovati predstavnici grada, direktor JKP GSP "Beograd“ Željko Milković, sa saradnicima i predstavnik Ambasade Švajcarske.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Projekat „Pozorište učilište“

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Sep.2015

BEOGRAD – Udruženje građana „Hajde obraduj dan“ je, pod pokroviteljstvom Grada Beograda i uz podršku kompanije „Nis a.d. Novi Sad“, u okviru javnog konkursa „Zajednici Zajedno“ – Budućnost na delu“, pokrenulo projekat „Pozorište učilište“ koji je usmeren na razvoj dečje...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.