Tramp sa Merkelovom razgovarao o Srbiji!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2018, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp sa Merkelovom razgovarao o Srbiji!?

Detalji još uvek nisu poznati

Nemačka kancelarka Angela Merkel i američki predsednik Donald Tramp razgovarali su danas telefonom, a među temama razgovora bio je i Zapadni Balkan, rekao je portparol kancelarke Merkel, Štefen Zajbert, ali nije saopštio nikakve detalje.

Zajbert je naveo da su dvoje lidera izrazili zajedničku zabrinutost zbog razvoja situacije u Siriji, pogotovu zbog humanitarne situacije u regionu oko Idliba.

- Rusija je pozvana da deluje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na smirujući način na sirijsku vladu i spreči dalju eskalaciju - saopštio je Zajbert, prenosi Rojters.

Merkel ve Trump telefonda görüştü https://t.co/zUuKN04tCo pic.twitter.com/HSygLS66Ue

— milliyet.com.tr (@milliyet) 27. август 2018.

Portparol Angele Merkel rekao je da su dvoje lidera razgovarali i o Ukrajini, Zapadnom Balkanu i trgovini, ali nije izneo detalje s tim u vezi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.