Tramp je izuzetno zdrav i blista na novoj funkciji

Izvor: B92, 24.Mar.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tramp je izuzetno zdrav i blista na novoj funkciji"

Američki ministar finansija Stiven Mnučin hvalio je američkog predsednika Donalda Trampa, rekavši da je on izuzetno dobrog zdravstvenog stanja.

On je istakao da to omogućuje Trampu da "blista" na novoj funkciji.

"Predsednik ima savršene gene. Ima neverovatnu energiju i neverovatno je zdrav", istakao je Mnučin, prenosi AFP.

Trampov ministar finansija kaže i da predsednik više ne jede hranu iz "Mekdonaldsa" niti piletinu iz lanca brza hrane KFC jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "kuhinja u Beloj kući sjajna".

Mnučin je, takođe, pohvalio Trampovu politiku otvorenih vrata u Ovalnom kabinetu što ga, kaže, čini lako dostupnim.

"Ljudi ulaze i izlaze... On nije formalni predsednik kog koga sve mora da se zakazuje", objašnjava ministar, ali napominje da Tramp shvata ozbiljnost svoje nove uloge i ima odličnu moć rasuđivanja.

Mnučin, u šali, kaže i da bi Trampov lik trebalo da krasi novu američku novčanicu od 1.000 dolara.

"Taj čovek ima veću snagu od ikoga koga poznajem. Putujem s njim sve vreme. Neverovatan je", zaključuje američki ministar finansija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMERIČKI MINISTAR HVALIO TRAMPA: Ima savršene gene, ne jede brzu hranu i neverovatno je zdrav

Izvor: Kurir, 24.Mar.2017

..."On ima savršene gene Ima neverovatnu energiju i neverovatno je zdrav", istakao je Manuhin, prenosi AFP..Trampov ministar finansija kaže i da predsednik više ne jede hranu iz "Mekdonaldsa" niti piletinu iz lanca brza hrane KFC jer je "kuhinja u Beloj kući sjajna"..Manuhin je, takođe, pohvalio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.