Tramp: Sve opcije otvorene kako bi se odbranile SAD i njeni saveznici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2017, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Sve opcije otvorene kako bi se odbranile SAD i njeni saveznici!

Predsednik Amerike razgovarao sa Terezom Mej i Malkomom Turnbulom povodom Severne Koreje

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da u ovom trenutku nije vreme za razgovore sa Severnom Korejom, kao i da su još uvek sve opcije otvorene kako bi se odbranile SAD i njeni saveznici, saopštila je danas Bela kuća.

Zašto Tramp nikada ne priča o svojoj deci: Detalji o porodici predsednika SAD koje niste znali (FOTO)

On je to rekao u telefonskom razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa britanskom premijerkom Terezom Mej i australijskim premijerom Malkomom Turnbulom, prenosi AP.

Prilikom razgovora Tramp i Mej su se složili da nastave da rade na diplomatskom i ekonomskom pritisku Severne Koreje, dok su se Tramp i Turnbul složili da će intenzivirati napore na denuklearizaciji te zemlje.

Kako je najavljeno, u toku dana Tramp bi trebalo da razgovara i sa kineskim predsednikom Si Ðinpingom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.