Tramp: Nije vreme za razgovore sa Severnom Korejom

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Sep.2017, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Nije vreme za razgovore sa Severnom Korejom

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije vreme da se razgovara sa Severnom Korejom i da su sve opcije otvorene za odbranu SAD i njenih saveznika.

Tramp je o poslednjoj nuklearnoj probi Severne Koreje telefonom razgovarao s premijerima Australije i Velike Britanije, Malkolmom Turnbulom i Terezom Mej, saopštila je danas Bela kuća.

Američki predsednik je u razgovoru s Mej rekao da "sada nije vreme za razgovore sa Severnom Korejom i jasno stavio do znanja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da su sve opcije otvorene za odbranu SAD i njenih saveznika od agresije Severne Koreje"

Mej i Tramp su izrazili odlučnost za blisku saradnju u jačanju diplomatskog i ekonomskog pritiska na Severnu Koreju.

U razgovoru s Turnbulom, Tramp je potvrdio posvećenst Vašngtona odbrani zemlje i saveznika, "koristeći sve dostupne diplomatske i vojne kapacitete", navodi se u saopštenju Bele kuće.

Tramp i Turnbul su osudili "ratoborne postupke" Severne Koreje i potvrdili da će pojačati zajedničke napore za denuklearizaciju Severne Koreje.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tramp: Nije vreme za razgovore sa Severnom Korejom

Izvor: N1 televizija, 06.Sep.2017

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije vreme da se razgovara sa Severnom Korejom i da su sve opcije otvorene za odbranu SAD i njenih saveznika...Tramp je o poslednjoj nuklearnoj probi Severne Koreje telefonom razgovarao s premijerima Australije i Velike Britanije, Malkolmom Turnbulom i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.