Tragedija u Velikoj Ivanči

Izvor: RTS, 09.Apr.2013, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Velikoj Ivanči

Jedna osoba je iz vatrenog oružja ubila trinaestoro ljudi, od kojih i jednu bebu, u mestu Velika Ivanča, koje se nalazi između Mladenovca i Topole, potvrđeno je RTS-u.

U mestu Velika Ivanča, koje se nalazi između Mladenovca i Topole jedna osoba je iz vatrenog oružja ubila trinaestoro ljudi, potvrđeno je RTS-u.

Jedna osoba je, kako je javljeno pucala iz vatrenog oružja i ubila 13-oro ljudi, šest muškaraca i šest žena i jednu bebu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEZAPAMĆENI MASAKR KOD MLADENOVCA: Ubio 13 rođaka i komšija i dvogodišnje dete na spavanju! (VIDEO, FOTO)

Izvor: S media, 09.Apr.2013

U mestu Velika Ivanča, koje se nalazi između Mladenovca i Topole, jedna osoba je iz vatrenog oružja ubila trinaestoro ljudi...Šezdesetgodišnji Ljubiša Bogdanović je, kako je javljeno, pucao je iz vatrenog oružja i ubio 13-oro ljudi (šest muškaraca, šest žena i jednu bebu)...On je rano jutros,...

Nastavak na S media...

Stravičan zločin u Velikoj Ivanči

Izvor: RTS, 09.Apr.2013

Trinaest žrtava stravičnog zločina u mestu Velika Ivanča kod Mladenovca. Šezdesetogodišnji Ljubiša Bogdanović ubio šest muškaraca, šest žena i jednog dvogodišnjeg dečaka. Počinilac zločina i njegova supruga sa teškim povredama smešteni su u Urgentni centar. Vlada Srbije proglasila 10....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.