NEZAPAMĆENI MASAKR KOD MLADENOVCA: Ubio 13 rođaka i komšija i dvogodišnje dete na spavanju! (VIDEO, FOTO)

Izvor: S media, 09.Apr.2013, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆENI MASAKR KOD MLADENOVCA: Ubio 13 rođaka i komšija i dvogodišnje dete na spavanju! (VIDEO, FOTO)

U mestu Velika Ivanča, koje se nalazi između Mladenovca i Topole, jedna osoba je iz vatrenog oružja ubila trinaestoro ljudi.

Šezdesetgodišnji Ljubiša Bogdanović je, kako je javljeno, pucao je iz vatrenog oružja i ubio 13-oro ljudi (šest muškaraca, šest žena i jednu bebu).

On je rano jutros, između pola pet i pet, išao od kuće do kuće i ubijao komšije.

Kako saznaje S media, Ljubiša je prvo ubio svog sina Branka, zatim je pucao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u suprugu, a onda je krenuo da puca po komšiluku.

Pobijeni su članovi porodica Ješić, Mijailović, Despotović i Stekić, saznaje S media.

Bogdanović je pucao iz pištolja CZ-88 koji ima kapacitet od devet metaka, tako da je ubica morao ponovo da ga napuni tokom ubilačkog pohoda.

Kako S media portal saznaje od dežurnog lekara iz Hitne pomoći pri Domu zdravlja Mladenovac dr Vasilja Žmika, još jedna starija ženska osoba je teško ranjena.

Zločin prijavila supruga, ubica pucao u sebe pred policijom

Zločin je prijavila supruga ubice Javorka. Dok je bila na vezi sa policijom čuo se jauk, zbog čega se pretpostavlja da je ubica pucao u u suprugu dok je zvala policiju.

Mladenovačka policija je odmah krenula na mesto zločina i zatkla Ljubišu u dvorištu svoje kuće. On je pucao u sebe pred policijom, navodi "Blic".

Macura: Nije poznato da je ubica bio psihijatrijski bolesnik

Portparol Urgentnog centra Dr Nada Macura, kaže za S media portal da nije poznato da je osumnjičeni muškarac bio psihijatrijski bolesnik.

"Sve tri osobe, koje su teško ranjene, prevezene su u Urgentni centar na dalju reanimaciju", kaže Macura.

Ljubiša B. je pucao iz vatrenog oružja za koje najverovatnije ima dozvolu.

Veljović: Nije imao policijski dosije

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je za RTS da osumnjičeno lice nije imalo policijski dosije.

"Prema našim saznanjima reč je o mirnoj porodici. Vrši se uviđaj na licu mesta videćemo koji je motiv ovog stravičnog zločina. Svi smo zatečeni. Svi su ubijeni na spavanju", kaže Veljović.

"On je bio učesnik rata u Slavoniji devedesetih godina", dodao je Veljović.

Komšije: Juče je bio "sasvim normalan"

Komšije kažu da se Ljubiša B. nije ponašao nasilno i da nije pravio probleme. Kako navode, juče je bio "sasvim normalan", a onda mu je "tokom noći nešto kvrcnulo u glavi".

Kako S media saznaje, ranjena supruga osumnjičenog je pozvala policiju.

Ljubiša Bogdanović je nekada radio u fabrici Crvena zvezda, pa je proglašen tehnološkim viškom i iznajmljivao je poljoprivredne mašine po selu, saznaje S media.

Poslednji veliki zločin ovakve vrste u Srbiji dogodio se u selu Jabukovac 2007. godine kada je Nikola Radosavljević ubio devetoro ljudi.

(S media/Tanjug/ Blic)

Foto: Tanjug, Srđan Ilić

VIDEO: RTS

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.