Tragedija na Adi; dečak preminuo usred utakmice; Reanimacija nije bila uspešna

Izvor: B92, 19.Sep.2021, 14:41

Tragedija na Adi; dečak preminuo usred utakmice; "Reanimacija nije bila uspešna"

Beograd -- Hitna pomoć i zaposleni iz Crvenog krsta dali su sve od sebe da spasu dečaka (16) koji je danas preminuo dok je igrao fudbalsku utakmicu na Adi Ciganliji.

Ali, nažalost nije bilo pomoći, rečeno je Tanjugu iz Hitne pomoći.

Tinejdžer je bio član FK Barajevo, koji je igrao na protiv FK 011 Beograd, a meč je igran u okviru kadetske Fer plej lige.

"Naša ekipa hitne pomoći brzo je stigla na mesto nesreće, a dečaka, koga je otac gledao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa tribina, već su pokušali da reanimiraju članovi Crvenog krsta. Nažalost, reanimacija nije bila uspešna", dodali su iz Hitne.

Dečaku je iznenada pozlilo i samo se srušio na zemlju, a na lice mesta došla je i policija.

"U ovom trenutku teško je utvrditi tačan uzrok smrti. Moguće je da je u pitanju aneurizma, ali se ne može sa preciznošću reći. Posle obdukcije na Instututu za sudsku medicinu moći će da se utvrdi uzrok smrti dečaka", dodali su iz Hitne pomoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dečak preminuo tokom fudbalske utakmice na Adi Ciganliji

Izvor: RTS, 19.Sep.2021

Šesnaestogodišnji dečak preminuo je danas oko 13 časova i 45 minuta na Adi Ciganliji, na fudbalskim terenima u toku utakmice, javljaju beogradski mediji. . Pozlilo mu je tokom utakmice na terenima FK "011 Beograd", a nakon reanimacije je preminuo..Novosti navode da je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.