Tragedija: Beba i trogodišnje dete utopili se u nabujaloj reci, ni traga od tela

Izvor: Blic, 23.Apr.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Beba i trogodišnje dete utopili se u nabujaloj reci, ni traga od tela

Spasilački timovi tragaju za telom 11-mesečnog M. M. i njegove sestre M. M. (3) koji su, kako je dojavljeno Upravi za vanredne situacije, upali u reku Turiju blizu sela Bankovac kod Aleksinca. Do sada je dva puta pretraženo korito reke, ali njihova tela nisu pronađena.

Vođa tima Marko Radovanović rekao je da je tim, čim je oko 11 sati dobio informaciju šta se dogodilo, krenuo na teren sa ekipom iz Aleksinca, da su brzo izvršili pretragu reke uz pomoć čamca, ali bezuspešno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Do 15 časova izvršili smo još jednu pretragu celog korita Turijske reke do ušća u Južnu Moravu, ali tela dece nismo našli - rekao je Radovanović Tanjugu.

- Pratimo situaciju iz časa u čas - rekao je načelnik Uprave za vanredne situacije u Nišu Žarko Damnjanović.

On dodaje da još nisu poznati detalji o tome šta je dovelo do toga da deca upadnu u nabujalu reku.

Kako kažu meštani Bankovca, Turija je potok u kom preko leta gotovo da nema vode, a sada je zbog bujičnog nanosa taj tok pun virova.

Zbog poplave, vanredna situacija u Aleksincu proglašena je pre dva dana.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Beba i trogodišnja devojčica utopili se u nabujaloj reci

Izvor: Blic, 23.Apr.2014

Spasilački timovi tragaju za telom 11-mesečnog M. M. i njegove sestre M. M. (3) koji su, kako je dojavljeno Upravi za vanredne situacije, upali u reku Turiju blizu sela Bankovac kod Aleksinca. Do sada je dva puta pretraženo korito reke, ali njihova tela nisu pronađena...Vođa tima Marko Radovanović...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.