Toplo, uveče naoblačenje sa kišom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2017, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplo, uveče naoblačenje sa kišom

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo uz umeren i jak južni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura biće od 12 do 17 stepeni, u košavskom području do 21, najviša dnevna od 30 do 34 stepena, saopštio je RHMZ.

Uveče na zapadu, jugozapadu i jugu, a tokom noći u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

U Novom Sadu će danas biti pretežno sunčano i toplo uz umeren i jak jugoistočni vetar. Jutarnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << temperatura biće oko 21 stepeni, najviša dnevna oko 33 stepena.

Uveče će doći do postepenog naoblačenja, tokom noći sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 18. septembra, u utorak promenljivo oblačno i hladnije, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom sa grmljavinom uz skretanje vetra na severozapadni pravac. U sredu prestanak padavina, posle podne razvedravanje.

Zatim do nedelje pretežno sunčano uz manji porast temperature. U nedelju posle podne i uveče na severu i zapadu, a tokom noći i u ponedeljak u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz pad temperature.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.