Toplo i sparno, ali moguća i kiša

Izvor: Press, 06.Jun.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplo i sparno, ali moguća i kiša

Republički hidromeotorološki zavod upozorio je da će do srede biti promenljivo i nestabilno, mestimično s pljuskovima i grmljavinom.
Foto:b92.net
U Srbiji će biti promenljivo oblačno, toplo i sparno, mestimično s pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i vremenske nepogode s obilnijim padavinama, pojavom grada i olujnim vetrom.
Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Jutarnja temperatura kretaće se od 14 do 20, a najviša dnevna od 28 do 32 stepena Celzijusa. 

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i toplo sa lokalnim pljuskom i grmljavinom. ; U pojedinim delovima grada moguće su i kratkotrajne vremenske nepogode: obilnije padavine, pojava grada i olujni vetar. 

Vetar će biti uglavnom slab, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se oko 20, a najviša dnevna oko 30 stepeni Celzijusa. 

Biometeorološka prognoza za utorak, 6. jun 2017. 

Nastavlјa se period sa nepovolјnim uticajem biometeoroloških prilika na hronično obolele osobe. Naročit oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. 

Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu glavobolјe, malaksalosti i promenlјivog raspoloženja. 

Preporučuje se umerena fizička aktivnost i adekvatna zaštita od očekivano visokih vrednosti UV zračenja.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Još danas moguća kiša

Izvor: Radio 021, 06.Jun.2017

U sredu će u Novom Sadu biti oblačno, nešto hladnije, moguća kiša sa grmljavinom...Minimalna temperatura 17, maksimalna dnevna 24 stepena...U četvrtak pretežno oblačno ali suvo. Ujutro će biti nešto hladnije, sa temperaturom oko 13 stepeni, dok najviša dnevna neće prelaziti 24 stepena. U...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.