Top pet fimova koji ostavljaju gorak okus u ustima

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top pet fimova koji ostavljaju gorak okus u ustima

Filmovi mogu da izazovu različita osećanja kod gledalaca. Neki nas posle odjavne špice ostave potištenim, sa gorkim ukusom u ustima i mišlju da se ceo svet ruši ili čak mogu da dovedu do katarze, pa se ponekad posle prolivenih suza osećamo potpuno drugačije. U "Blic" TV magazinu predstavljamo pet ostvarenja iz ove kategorije.

Pokajanje

Film govori o mladom čoveku nepravedno optuženom za zločin, zbog čega se prijavljuje u oružane snage da bi izbegao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << služenje kazne u zatvoru i koji mora da preživi Drugi svetski rat da bi se vratio kući svojoj pravoj ljubavi.

Dečak u prugastoj pidžami

Radnja filma ispričana je iz perspektive osmogodišnjeg dečaka Bruna. On je sin zapovednika u koncentracionom logoru, a njegovo zabranjeno prijateljstvo sa jevrejskim dečakom Leonom sa druge strane logorske žice imaće neočekivane posledice.

Edvard Makazoruki

U zamku na vrhu brda živi Edvard, najvažniji produkt ludog pronalazača. Edvard nema ruke, pa njegov izumitelj odlučuje da mu ugradi nešto poput makaza. Pronalazač umire i ostavlja tužnog Edvarda samog u ovom velikom svetu sa makazama umesto ruku.

Let iznad kukavičjeg gnezda

Sitni prevarant slobodnog duha, Mekmarfi, je prebačen u psihijatrijsku bolnicu. U filmu se analizira da li su ludaci mentalno poremećene osobe ili individue koje bolešću reaguju na nenormalno i bolesno društvo.

Rekvijem za snove

Beznadežna zavisnost od droge potpuno uništava nade i snove četvoro ambicioznih ljudi. Glavni akteri su zavisni od heroina koji upravlja njihovim životima i stalno preti uništenjem njihovih snova.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Top pet fimova koji ostavljaju gorak ukus u ustima

Izvor: Blic, 10.Feb.2014

Filmovi mogu da izazovu različita osećanja kod gledalaca. Neki nas posle odjavne špice ostave potištenim, sa gorkim ukusom u ustima i mišlju da se ceo svet ruši ili čak mogu da dovedu do katarze, pa se ponekad posle prolivenih suza osećamo potpuno drugačije. U "Blic" TV magazinu predstavljamo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.