Tončev gradnja stavila svoj hotel New City na raspolaganje gradu Nišu i državi Srbiji tokom pandemije korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2020, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tončev gradnja stavila svoj hotel "New City" na raspolaganje gradu Nišu i državi Srbiji tokom pandemije korona virusa

Namena hotela New City će biti definisana odlukom kriznog štaba.

Kompanija Tončev gradnja, u čijem je vlasništvu hotel New City u Nišu, stavila je na raspolaganje hotelske kapacitete gradu Nišu i Republici Srbiji tokom pandemije korona virusa.

Namena hotela New City će biti definisana odlukom kriznog štaba na čijem je čelu gradonačelnik Niša, a troškove smeštaja će snositi kompanija Tončev gradnja.

- Kada vecina hotela u regionu i svetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatvara svoja vrata kako ne bi trpeli gubitke, Tončev gradnja je odlučila da svoj hotel New City stavi na raspolaganje gradu Nišu i Republici Srbiji tokom pandemije korona virusa i na taj način pokaže da svako od nas, svaki dan, može uraditi nešto dobro i korisno za zemlju u kojoj živi i za ljude koje voli. U hotelu New City sa Nišlijama smo delili samo lepe i vesele trenutke, bili partner velikim i značajnim manifestacijama i događajima. Sada, i u ovim teškim trenucima, želimo da budemo sa Nišlijama i da pokažemo da svi bijemo istu bitku. Zdravlje svih nas je jedino važno. Ako budemo svi na visini zadatka kao i u prethodnim danima, brzo će opet doći vreme kada ćemo se veseliti i zajedno raditi na unapređenju turističkog potencijala grada Niša. Ovo su dani najvećeg izazova za Srbiju i ovo je borba za svaki grad, svako mesto  i svakog građanina – izjavio je Novica Tončev, predsednik kompanje Tončev gradnja.

New City hotel raspolaže sa 67 soba i apartmana i tri moderno opremljene, multifunkcionalne konferencijske sale, kao i velikom banket salom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Među hotelima ustupljenim zbog korone i niški "New city"

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2020, 13:33

Namena hotela “New city” u centru Niša biće definisana odlukom Kriznog štaba, jer je hotel stavljen na raspolaganje Gradu. Troškove smeštaja tokom vanrednog stanja snosiće kompanija “Tončev gradnja”, rekao je vlasnik Novica Tončev. Na informacije da su zbog toga zaposleni ostali bez posla...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.