Tokom vikenda zatvorena raskrsnica Beogradske i Krunske

Izvor: Blic, 03.Nov.2010, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom vikenda zatvorena raskrsnica Beogradske i Krunske

Raskrsnica Krunske i Beogradske ulice biće zatvorena za saobraćaj od petka, 5. novembra u 22 sata, do ranih jutarnjih sati 8. novembra, zbog popravke šina u Beogradskoj ulici, saopštila je danas Gradska uprava.

Tokom trajanja radova, vozačima se preporučuje da koriste alternativne pravce, pa tako u smeru od Bulevara kralja Aleksandra ka Slaviji vozila mogu ići ulicom Prote Mateje, koja od petka postaje trajno jednosmerna celom dužinom, dok se u suprotnom smeru vozila mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kretati iz ulice Kralja Milana ka Bulevaru kralja Aleksandra ulicom Kralja Milutina.

Tramvajske i autobuske linije javnog gradskog prevoza koje prolaze kroz Beogradsku ulicu, tokom trajanja radova, voziće izmenjenom trasom.

Tramvajske linije 2 i 12 će na delu od Nemanjine ulice do Bulevara kralja Aleksandra, saobraćati Resavskom, a tramvaji sa linije 10 će, umesto kroz Starine Novaka i Beogradskom, ići preko Vukovog spomenika, zatim Bulevarom kralja Aleksandra, Resavskom i Nemanjinom do Slavije i dalje redovnom trasom.

Tramvaji sa linije 14 će na delu od Trga Slavija do Bulevara kralja Aleksandra, voziti kroz Nemanjinu i Resavsku ulicu.

Autobusi sa linija 33 i 48, kao i noćne linije 7, 308 i 401 saobraćaće delimično izmenjenom trasom, tako što će od Trga Slavija voziti kroz Nemanjinu, Resavsku i Bulevarom kralja Aleksandra do Starine Novaka, pa dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta linija javnog gradskog saobraćaja.

Biće ukinuta stajališta kod Pravnog fakulteta za linije 2, 10, 12 i 14 u Beogradskoj ulici, u smeru ka Trgu Slavija, kao i za liniju 10 u Beogradskoj ulici, u smeru ka Dorćolu, a linije 2 i 12 neće stajati u Nemanjinoj ulici, u oba smera.

Za saobraćaj će narednih 15 dana biti zatvorena Braničevska ulica, na delu od Lamartinove do Hadži Mustafine, dok traju popravke kvara na energetskom visokonaponskom kablu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.