Tokom sukoba vozača i bicikliste ranjena prolaznica u Novom Pazaru

Izvor: Beta, 20.Maj.2021, 14:21

Tokom sukoba vozača i bicikliste ranjena prolaznica u Novom Pazaru

Novopazarska policija je uhapsila M.I. (19) i M.K (38) iz Novog Pazara, tokom čijeg oružanog obračuna u centru grada je ranjena jedna prolaznica (45), saopšteno je danas iz Policijske uprave.M.K. je u sredu automobilom udario M.I. koji je vozio bicikl, u nameri da ga ubije, a potom ga jurio sa sekirom u ruci, kaže policija.Biciklista M.I. je ispalio i nekoliko hitaca iz pištolja u pravcu M.K. i pogodio prolaznicu koja je zbrinuta u Zdravstvenom centru.Policija je oduzela pištolj od M.I, a kod vozača M.K. su nadjeni nož i sekira.M.I. je osumnjičen za pokušaj teškog ubistva i nedozvoljeno nošenje oružja, a M.K. za pokušaj ubistva.Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Uhapšena dva lica zbog pokušaja ubistva u Novom Pazaru

Izvor: Danas, 20.Maj.2021

Novopazarska policija uhapsila je M.I. (19) i M.K. (38), obojica iz ovog grada. M.I. je uhapšen pod sumnjom da je počinio teško ubistvo u pokušaju i nelegalnog posedovanja oružja, a M.K. se sumnjiči za krivično delo ubistvo u pokušaju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.