Tiodorović: Potrebne oštrije mere; Nije u redu

Izvor: B92, 25.Okt.2021, 09:50

Tiodorović: "Potrebne oštrije mere; Nije u redu"

Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio da danas da primena kovid propusnica na tri sata neće imati efekta i da je potrebno uvesti oštrije mere.

"Ima krivaca i u državi i u pojedincima, svi smo odgovorni. To što ćemo od 22 sata imati primenu propusnica, to neće imati efekta, to ne može imati efekta", rekao je on za list Nova.

Upitan o prelasku škola na onlajn nastavu, epidemiolog je rekao da očekuje da će sledeće nedelje da se napravi analiza da li je kombinovan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << model nastave imao efekta.

"Roditelji koji su pozitivni i šalju svoju decu u vrtiće i u škole, to nije u redu. Ako ste vi u samoizolaciji, vaše dete ostaje sa vama, jer to dete ne mora biti uočljivo bolesno", istakao je Tiodorović, koji je i član Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid 19.

On je pozvao građane Srbije da se vakcinišu, jer vakcinacije nije pitanje "demokratije, nego pitanje civilizacije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OVO NIJE U REDU, POTREBNE SU OŠTRIJE MERE, PROPUSNICE NEĆE IMATI EFEKTA" Tiodorović izdao dramatično upozorenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021

Danas počinje i kažnjavanje ukoliko nemate validnu kovid propusnicu, dr Tiodorović napominje da lekari iz Kriznog štaba i dalje traže oštrije mere...To što ćemo mi od 22 h imati primenu propusnica, to neće imati efekta, to ne može imati efekta, samtra epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.