Izvor: SandzakPress.net, 22.Mar.2024, 15:14

Tinejdžer uhapšen zbog obračuna u Novom Pazaru: Izbo tri puta mladića nakon svađe, uhvaćen i njegov pomagač

Pripadnici novopazarske policije nakon opsežne višečasovne potrage pronašli su i uhapsili mladića (18) za kog se sumnja da je oštrim predmetom zadao više ubodnih rana sugrađaninu (20). – On se tereti da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Zbog pomaganja počiniocu u izvršenju ovog dela, uhapšen je još jedan mladić, potvrđeno je za agenciju RINA. Povređeni dvadesetogodišnjak koji je zadobio tri ubodne rane, u stabilnom je i svesnom stanju, van životne opasnosti. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta. The post Tinejdžer uhapšen zbog obračuna u Novom Pazaru: Izbo tri puta mladića nakon svađe, uhvaćen i njegov pomagač appeared first on Sandžak PRESS....

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Maloletnik u Novom Pazaru uhapšen zbog pokušaja ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, uhapsili su 17-godišnjaka iz ovog grada zbog sumnje da je nekoliko puta nožem ubo 20-godišnjeg mladića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.