Tinejdžer tuži medije jer su mu ismevali frizuru

Izvor: N1 televizija, 26.Okt.2016, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer tuži medije jer su mu ismevali frizuru

Ali Mošlmani (18) iz Australije podneo je tužbu protiv nekoliko medija koji su, kako tvrdi, ismevali njegovu frizuru.

Tinejdžer, čiji je nadimak Zigi, postao je internet senzacija u Australiji pošto što su mediji objavili fotografiju s jedne zabave na kojima Mošlmani igra sa jednom devojkom.

Tinejdžer je ubrzo tužio "Dejli Mejl", "Sidnej Dejli Telegraf" i "Australian Radio Netvork" zbog objavljivanja njegove fotografije i ismevanja neobične frizure. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Naime, Mošlmani je ošišan na ćelavo na prednjem delu glave, dok na potiljku ima dugu kosu. "Dejli Telegraf" je objavio digitalno obrađenu frizuru Mošlmanija uz telo tvora i magarca.

Advokati tinejdžera tvrde da je njihov klijent "oklevetan kao užasno ružan mladić", a da su ga mediji ismejali.

Sudija Okružnog suda Australije Džudit Gibson, koja će odlučivati o predmetu, rekla je da je većina medijskih komentara na fizuru Mošlmanija "duhovite prirode", a da se nigde ne spominje da je tinejdžer "ružan". Istakla je da "komentari o ružnoj frizuri ne znače automatski da je ružna i osoba".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tinejdžer tužio medije jer su ismevali njegovu frizuru

Izvor: Radio 021, 27.Okt.2016, 07:45

Ali Mošlmani (18) iz Australije podneo je tužbu protiv nekoliko medija koji su, kako tvrdi, ismevali njegovu frizuru...Tinejdžer, čiji je nadimak Zigi, postao je internet senzacija u Australiji pošto što su mediji objavili fotografiju s jedne zabave na kojima Mošlmani igra sa jednom devojkom...Tinejdžer...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.