Izvor: Blic, 23.Dec.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer je imao uključenje uživo iz svoje sobe, a onda se u kadru pojavilo IZNENAĐENJE

Majka, koja je na sebi nosila samo donji veš, neshvatajući da njen sin ima upaljen "lajv strim" tokom kog uživo prenosi snimak iz svoje sobe svima koji ga prate, ušla je u vidokrug kamere i izazvala pravi šok, prenosi britanski "Ekspres".

Dok je tinejdžer snimao kako igra popularnu onlajn igru LoL (League od Legends) sa svojim prijateljima, njegova majka je ušla u sobu da bi proverila da li treba da ga budu ujutru.

On je u šoku uspeo samo da je upozori da je kamera >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << upaljena i da ju je snimila, a potom je ustao sa stolice da bi zatvorio vrata.

- Mama, ne možeš da ulaziš u sobu tako dok mi je uključen strim - rekao je.

Ipak, nakon toga on se samo nasmejao, a njegova majka, koja nije delovala kao da je ceo incident nije ni najmanje uznemirio provirila je kroz vrata, pa su ubrzo poželeli jedno drugom laku noć pre nego što se on vratio za kompjuter, javlja "Ekspres".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Usred "lajv strima" mama mu je upala u sobu: Njegovi drugari će je sada još više voleti

Izvor: B92, 23.Dec.2016

Ne shvatajući da je njen sin uključen video-kamerom uživo na internet upala je u kadar i izazvala pravi šok...Naime, tinejdžer se snimao dok igra popularnu onlajn igricu LoL (League of Legends sa svojim prijateljima, a njegova majka je upala u sobu kako bi proverila da li treba da ga budi ujutru...Ono...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.