Tijana otputovala za Hjuston

Izvor: RTS, 12.Apr.2013, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana otputovala za Hjuston

Osmogodišnja Tijana Ognjanović odletela je za Hjuston na operaciju srca specijalizovanim medicinskim avionom.

Tijana Ognjanović, devojčica koja boluje od teške bolesti srca, otputovala je u američki grad Hjuston na operaciju.

Osmogodišnja Tijana otputovala je specijalizovanim medicinskim letom avio-komapnije "Oranž avijejšn".

Ona putuje u Hjuston u pratnji svoje majke Jelene Ognjanović i kardiologa iz Instituta za majku i dete dr Sergeja Prijića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
U teksaškoj Dečjoj bolnici u Hjustonu otpočeće niz ispitivanja i priprema za transplantaciju srca, koja je jedini način da se spase njen mladi život.

Kako je ranije saopštila Fondacija princeze Katarine, koja je organizaciono podržala odlazak male Tijane na lečenje, po preporuci Tijaninog dugogodišnjeg lekara prof. dr Jovana Košutića, kardiologa u Institutu za majku i dete, zdravstveno stanje male Tijane zahteva prevoz specijalizovanom medicinskom avio-kompanijom koja će, osim neophodne medicinske opreme unutar samog aviona i medicinskog osoblja, leteti na "nivou mora", što iznosi 3.000 metara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ZLATO, SREĆAN PUT: Tijana otputovala za Hjuston po novo srce!

Izvor: S media, 12.Apr.2013

Osmogodišnja Tijana Ognjanović otputovala je jutros u Hjuston specijalizovanim medicinskim letom avio komapnije "Oranž Avijejšn", potvrđeno je S media portalu u Fondaciji princeze Katarine Karađorđević...Zdravstveno stanje male Tijane zahteva prevoz specijalnom medicinskom avio kompanijom koja...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.