Teško povrijeđen vozač venta na putu Banjaluka - Gradiška

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povrijeđen vozač venta na putu Banjaluka - Gradiška

LAKTAŠI - Dvadesetčetvorogodišnji mladić iz Banjaluke, čiji su inicijali M.P., teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Banjaluka - Gradiška, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko 2.15 u mjestu Glamočani, opština Laktaši, kada je M.P. svojim automobilom vento, iz zasad neutvrđenih razloga, sletio sa kolovoza.

Povrijeđeni je odmah prevezen u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banjaluka gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

Policija je obavila uviđaj, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač i suvozač povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi kod Teslića

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2015

TESLIĆ - Vozač automobila kadet, čiji su inicijali S.Š., i suvozač M.K., oba iz Teslića teško su povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi na dijelu lokalnog puta Teslić - Barići...Saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko 1.15, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj...Njihovo vozilo sudario...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Teže povrijeđeno petogodišnje dijete

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2015

SARAJEVO - Petogodišnje dijete teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u sarajevskom naselju Ilidža, potvrđeno je iz MUP-a Sarajevskog kantona...Udes se dogodio 13.00 časova u Ulici Rate Dugonjića u naselju Osijek, kada je dijete na put oborio automobil "pasat", kojim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.