Uhapšen pri pokušaju krađe automobila

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen pri pokušaju krađe automobila

BANJALUKA - Tridesetčetvorogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali B.M. uhapšen je nakon što ga je policija zatekla u pokušaju krađe automobila "reno klio", rečeno je u Centru javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka.

Portparol CJB Banjaluka Marija Markanović rekla je  da je pokušaj teške krađe u Ulici Miloša Obilića, u banjalučkom naselju Obilićevo, policiji prijavljena 7. juna u 00.05 časova.

Kod uhapšenog su pronađeni predmeti sa kojima je pokušao izvršiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << krivično djelo, te predmeti koje je ukrao iz vozila /baterijska lampa, crne rukavice, šerafciger, vjetrobranski brisači/ i drugi predmeti.

Nakon kriminalističke obrade B.M. je, po instrukciji dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka, pušten na slobodu.

Protiv njega slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo teška krađa.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.