Teška saobraćajna nesreća kod Žitorađe: Poginuli otac i ćerka (8) kada je u njihov auto udario šleper

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća kod Žitorađe: Poginuli otac i ćerka (8) kada je u njihov auto udario šleper

Majka je teško povređena

Na putu između sela Jasenice i Žitorađa oko 16 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su nastradali otac i osmogodišnja ćerka, dok je majka teško povređena. Oni su bili u automobilu "pasat", kada ih je udario šleper registarskih novosadskih tablica.

On je prema nepotvrđenim informacijama, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na drugu stranu kolovoza i udario u automobil.

- Otac i dete koje je bilo iza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega stradali su na licu mesta, a majka je prebačena u Opštu bolnicu "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju - rekao je izvor blizak istrazi.

U bolnici je potvrđeno da je majka primljena, da ima frakturu leve nadlaktice i kontuzije po celom telu.

Porodica je iz sela Glašinac kod Žitorađe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJKA TEŠKO POVREĐENA Otac i ćerka (8) stradali u udesu kod Žitorađe

Izvor: Blic, 16.Avg.2018

Muškarac D.M. i njegova osmogodišnja ćerka poginuli su u udesu koji se oko 16 časova dogodio na putu između sela Jasenice i Žitorađa, dok je majka S.M. teško povređena. Oni su bili u „pasatu“ kada ih je udario šleper registarskih novosadskih tablica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.