Teška noć u BG: Četiri udesa, šestoro povređenih

Izvor: B92, 07.Avg.2017, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška noć u BG: Četiri udesa, šestoro povređenih

U četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom u Beogradu lakše je povređeno šest osoba, dok je jedna zadobila teže telesne povrede.

To je izjavila portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu jutros oko 6.30 na auto-putu pre Bubanj potoka u smeru ka gradu povređeni su mladić (25) i devojka (26) i oni su prevezeni na Institut za ortopediju Banjica.

Jutros oko 5.05 u nesreći koja se dogodila na Zrenjaninskom putu teže je povređena žena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stara 68 godina i ona je prevezena na reanimaciju u Urgentni centar, dok je muškarac star 73 godine zadobio lakše povrede.

Mladić i devojka stari 22 godine lakše su povređeni u nezgodi koja se dogodila noćas oko 22.50 u ulici Vladimira Tomanovića i oni su prevezeni u Urgentni centar.

Muškarac (56) lakše je povređen u udesu koji se desio oko 21.20 u Bulevaru Despota Stefana.

Macura je kazala da je Hitna pomoć tokom noći obavila 116 intervencija, od kojih 12 na javnom mestu.

Od hroničnih bolesnika najčešće su se za pomoć javljali astmatičari i hipertenzičari.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.