Teška nesreća kod Lazarevca: AUTOMOBIL SLETEO SA PUTA, DEVOJKA (21) POGINULA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća kod Lazarevca: AUTOMOBIL SLETEO SA PUTA, DEVOJKA (21) POGINULA!

U saobraćajnoj nesreći u mestu Trbušnica, kod Lazarevca, poginula je Tamara S. (21), dok je Jelena M. (21) povređena

Nezvanično, nesreća se dogodila kada je automobil koji je vozila Tamara S. sleteo s puta. Devojka koja je bila suvozač, povređena je i prevezena u bolnicu.

Saobraćajna policija obavlja uviđaj i istraga je u toku.

NEVIĐENA DRAMA! Mladić krenuo da se BACI SA MOSTA - policajac ga uhvatio u poslednjoj sekundi, munjevitom reakcijom spasio život (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Auto sleteo sa puta kod Lazarevca, jedna osoba poginula

Izvor: B92, 22.Sep.2019

Jedna osoba je poginula, a druga povređena u saobraćajnoj nesreći u mestu Trbušnica, kod Lazarevca...Kako je objavio "Pink", poginula je 21-godišnja devojka, dok je druga istih godina povređena...Nesreća se dogodila kada je automobil sleteo s puta...Devojka koja je bila suvozač, povređena je...

Nastavak na B92...

TRAGEDIJA KOD LAZAREVCA: Poginula devojka vozač (21), njena drugarica povređena

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2019

U saobraćajnoj nesreći u mestu Trbušnica, kod Lazarevca, poginula je Tamara S. (21), dok je devojka Jelena M. (21) povređena U saobraćajnoj nesreći u mestu Trbušnica, kod Lazarevca, poginula je Tamara S. (21), dok je devojka Jelena M. (21) povređena.Kako prenosi portal pink.rs,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.