TRAGEDIJA KOD LAZAREVCA: Poginula devojka vozač (21), njena drugarica povređena

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD LAZAREVCA: Poginula devojka vozač (21), njena drugarica povređena

U saobraćajnoj nesreći u mestu Trbušnica, kod Lazarevca, poginula je Tamara S. (21), dok je devojka Jelena M. (21) povređena U saobraćajnoj nesreći u mestu Trbušnica, kod Lazarevca, poginula je Tamara S. (21), dok je devojka Jelena M. (21) povređena.Kako prenosi portal pink.rs, nesreća se dogodila kada je automobil koji je vozila Tamara S. sleteo s puta.Pročitajte još: BMV uleteo u kuću, poginula devojkaDevojka koja je bila suvozač, povređena je i prevezena u bolnicu.Saobraćajna policija obavlja uviđaj i istraga je u toku.Izvor: pink.rs

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ovo je Tamara (21) koja je nastradala kod Lazarevca! Sugrađani se potresnim rečima opraštaju od mlade devojke, a reči njene najbolje drugarice će vas rasplakati! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 22.Sep.2019

U saobraćajnoj nesreći kod Lazarevca poginula je 21-godišnja Tamara Stojanović, dok je njena drugarica povređena.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.