Teretnjaci šest sati stoje na Batrovcima i Horgošu

Izvor: Večernje novosti, 11.Sep.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretnjaci šest sati stoje na Batrovcima i Horgošu

Kraj turističke sezone donosi umeren intezitet saobraćaja i dobru prohodnost Vozače danas očekuje vedro i toplo vreme koje će doneti dobre uslove za vožnju.Kraj turističke sezone donosi umeren intezitet saobraćaja i dobru prohodnost, trenutno bez zastoja na najfrekfentnijim putnim pravcima kao i na graničnim prelazima.PROČITAJTE JOŠ - Hrabri Resavac pobedio AfrikuZadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema, dok teretnjaci na Horgošu i Batrovcima čekaju šest sati, na Kelebiji četiri i na Šidu dva sata, saopštio je AMSS.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teretnjaci čekaju Horgošu, kolona duga više od šest kilometara

Izvor: RTS, 11.Sep.2019

Vozače tokom dana očekuje vedro i toplo vreme koje će doneti dobre uslove za vožnju. Nema zastoja na najfrekventnijim putnim pravcima. Zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema, dok je kolona teretnih vozila na Horgošu duga više od šest kilometara. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.