Tepić (SSP): Vučić novim zakonom i formalno privatizuje i kriminalizuje policiju

Izvor: Beta Video, 22.Sep.2021, 15:35

Tepić (SSP): Vučić novim zakonom i formalno privatizuje i kriminalizuje policiju

BEOGRAD - Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da je Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima, koji treba da zameni Zakon o policiji, ostvarenje sna predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se i formalno ``privatizuje i kriminalizuje`` policija. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tepić: Novim zakonom bi bilo omogućeno da policiju finansiraju i fizička lica

Izvor: Beta Video, 22.Sep.2021

BEOGRAD - Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je dodala da bi novim zakonom bilo omogućeno da policiju finansiraju i fizička lica, bez ranije provere, što je, kako je ocenila, kriminalizacija tog državnog organa. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Tepić: Policija se privatizuje i kriminalizuje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2021

Stranka slobode i pravde, osudila je Nacrt Zakona o unutrašnjim poslovima, izjavila je danas potpredsednica te stranke Marinika Tepić...Ona tvrdi da nacrt zakona ostavlja mogućnost za mnoge zloupotrebe i da bi usvajanje takvog zakona omogućilo legalizaciju nepotizma, legalizaciju parapolicija i kriminalizaciju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.