Teodor je na Badnje veče na -20 skinuo majicu, šetao po hladnoći i radio sklekove po snegu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2017, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodor je na Badnje veče na -20 skinuo majicu, šetao po hladnoći i radio sklekove po snegu (VIDEO)

Podršku najbližima možete pružati na razne načine, ipak, jedan mladić je to učinio na krajnje neobičan način. On se, naime, za svog brata, na Badnje veče skinuo do pojasa go i po debelom minusu i snegu prošetao.

Ne samo da je prošetao već se umio i namazao snegom, pa nakon svega radio i sklekove u snežnom pokrivaču dok je neko sa njim sve to snimio.

"Svom Bratu Bogdanu da mu olakšam muke koje su ga zadesile danas na auto putu. I da mu pokažem ili dočaram kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zima i hladnoća ponekad može da bude korisna i zdrava.... Srećno badnje veče!! Ljubi te brattt!", piše na Fejsbuku.

Možete da zamislite kakve je komentare to izazvalo, ali bilo je i onih koji su to naveliko odobravali.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.