Televizije N1 i Nova S prekinule emitovanje programa u Srbiji

Izvor: VOA, 06.Dec.2022, 10:48

Televizije N1 i Nova S prekinule emitovanje programa u Srbiji

BEOGRAD - Kablovske televizije N1 i Nova S, koje u Srbiji posluju u okviru Junajted grupe, prekinule su u ponoć emitovanje programa i emituju crni telop sa natpisom "Mrak u Srbiji bez slobodnih medija". Isti natpisi objavljeni su i na društvenim mrežama i sajtovima ove dve televizije. Nije rečeno, međutim, zbog čega je prekinuto emitovanje televizijskog programa i do kada će trajati.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Televizije N1 i Nova S ponovo emituju program, objasnile razloge prekida

Izvor: VOA, 06.Dec.2022

Kablovske televizije N1 i Nova S, koje u Srbiji posluju u okviru Junajted grupe, prekinule su na 24 sata emitovanje programa i emitovale crni telop sa natpisom "Mrak u Srbiji bez slobodnih medija". "Na drastičan potez odlučili smo se kako bismo ukazali kakav mrak može da zavlada ako se TV N1 i Nova...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.