Izvor: Danas, 06.Dec.2022, 08:24

Televizije N1 i Nova S prekinule emitovanje programa

Televizije Nova S i N1 od ponoći 6. decembra emituju umesto redovnog programa telop sa crnim ekranom na kome je ispisana poruka “Mrak u Srbiji, bez slobodnih medija”.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Televizije N1 i Nova S od ponoći ne emituju program

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2022

Televizije N1 i Nova S od ponoći ne emituju redovni program, a na ekranu je na crnoj pozadini ispisana poruka "Mrak u Srbiji bez slobodnih medija".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

N1 i Nova S prekinule program

Izvor: JUGpress.com, 06.Dec.2022

BEOGRAD..Televizije N1 i Nova S u ponoć su bez prethodne najave prekinule emitovanje programa i objavile telop na kojem na crnoj pozadini piše “Mrak u Srbiji bez slobodnih medija”...Za sada nema zvaničnih objašnjenja za ovakav potez, niti informacija do kada će trajati prekid emitovanja programa...

Nastavak na JUGpress.com...

Da nema televizija N1 i Nove S, medijska scena Srbije izgledala bi kao u Severnoj Koreji

Izvor: Danas, 06.Dec.2022

Televizije Nova S i N1 od ponoći 6. decembra umesto redovnog programa emituju telop sa crnim ekranom na kome je ispisana poruka “Mrak u Srbiji, bez slobodnih medija”. Poruka je jasna - ovako bi izgledala medijska scena u Srbiji da nema profesionalnih televizija, a sagovornici Danasa su jednoglasni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.