Telenor nagrade najboljim sudentima

Izvor: Radio 021, 20.Dec.2014, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telenor nagrade najboljim sudentima

Studentima elektrotehničkih fakulteta u Srbiji koji su ostvarili najbolji uspeh na studijama iz oblasti telekomunikacija i informacionih tehnologija, kao i za značajan naučni doprinos u toj oblasti u školskoj 2013/2014. godini, Telenor fondacija danas je uručila nagrade "Prof. dr Ilija Stojanović".

U okviru obeležavanja 66. godišnjice Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, nagrade su dobili najbolji diplomirani studenti iz Beograda, Novog Sada i Niša, kao i autori tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << najbolja rada na TELFOR-u 2014.

"Nagradu "Prof. dr Ilija Stojanović" počeli smo da dodeljujemo pre osam godina i od tada smo podržali 59 studenata i stručnjaka koji su se istakli u određenim kategorijama i koji na neki način predstavljaju budućnost telekomunikacija u Srbiji", rekao je prilikom uručenja direktor tehnologija u Telenor banci Rade Hajder.

On je dodao da se na taj način čuva sećanje na značaj i rad prof Ilije Stojanovića, jer je nesporan njegov uticaj na razvoj modernih telekomunikacija na prostoru nekadašnje Jugoslavije i da je veoma značajan za razvoj kompanije koju predstavlja.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.