Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejlor Svift u novoj ulozi

Ovog vikenda za Tejlor Svift neće biti ni crvenog tepiha ni uzbudljivih nastupa. Ona ima veoma važnu ulogu za koju se predano spremala skoro godinu dana. Jako je ponosna i uzbuđena zbog ove uloge.

Ona je kuma na vjenčanju svoje najbolje drugarice!

Tejlor koja svojim nastupima i ponašanjem intrigira javnost da se stalno o njoj piše, ovog vikenda je ustuknula i totalno se posvetila svojoj važnoj ulozi kume. Njena najbolja drugarica Britani Mak, sa kojom je poznata >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pjevačica odrasla u Pensilvaniji poželjela je da ovo drugarstvo koje datira iz najranijih dana detinjstva dobije novu dimenziju i da postanu kume.

Tejlor je to jedva dočekala i punog srca prihvatila ovaj važan poziv.

Koliko je bila uzbuđena što će biti glavni svedjok na vjenčanju svoje drugarice govori i poruka koju je prije godinu dana dana podijelila sa svojim fanovima. Ona je objavila tu istu poruku na drustvenim mrežama, a koju je napisala Britani sa željom da baš Tejlor bude njena kuma. “Tejlor, ti si više od prijatelja. Ti si više od najboljeg prijatelja. Ti si moja sestra. Ja ne mogu da zamislim da bilo ko drugi bude uz mene na tako važnom događaju. Hoćeš li da budeš moja kuma?”, napisala je Britani i apsolutno dirnula svoju drugaricu ovim gestom.

Iako su se Tejlor Svift u životu desile toliko velike i važne stvari, koje rijetko koja devojka njenih godina doživi, ovaj gest ju te totalno dirnuo i ona je bila i više nego počastvovana.

(NN/wannabemagazine.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.